Zaterdag, 'founder', van skater.nl o.a.Medeconsumenten, Fans, Ambassadeurs en Retailers

Wij staan er voor open om op 'friend-chise'- ...dus PUUR vriendschappelijk, of freelance basis (...dus, dan ook ECHT op 'franchise basis') met gedreven en ambitieuze mensen samen te werken. Hierin vinden wij leergierigheid en motivatie minstens zo belangrijk als kennis en ervaring. Denk je ons iets te kunnen bieden, of kunnen wij voor jou OOK NOG wat betekenen ONLINE- ...of op smartphones? Neem dan contact met ons op.

WAAROM? Onze fans en ambassadeurs ontvangen zo gemiddeld -/- vijf procent tot (een) -/- tien(tal) procent AANVULLENDE korting!
HOE? Door ENKEL NOG MAAR te vragen naar de actuele prijzen, of (in een volgende stap) ook een persoonlijk imago in onze huisstijl er op na te houden. Zonder daar verder moeite te voor hoeven te doen (behalve dan door ten miste een foto te delen en een blog bij te houden over jouw avonturen) ...informeren de ambassadeurs met onze webshop de klanten en fans; sparen skate-miles; ontvangen aanbiedingen; betalen niet apart en EXTRA voor montage; etc.

Kennis en de eigen expertise PLUS voorraad dus die wij graag met onze gezamenlijke klanten, fans, ambassadeurs en retailers (dealers) willen delen ...hetgeen mogelijk ook voor uw doelstellingen interessant kan zijn.

Zaterdag gelooft in flexibiliteit

...om zo een optimale samenwerking te creëren. De Zaterdag en YouAre Ambassadeurs en retailspecialisten ontvangen van ons ondersteuning op het gebied van ONLINE marketing, sales, automatisering, administratie en operationele aangelegenheden.

Het (enorme, veelal USA) aanbod op YouAre.nl

Deze maand starten we met een handjevol ambassadeurs.

Zij schrijven hun avontuur en het laatste nieuws uit hun regio op hun blog. Plaatsen de eigen foto's online (fotoboek). Laten weten waar ze zijn (online agenda) of plaatsen hun YouTube's naast populaire en de favoriete merken van jouw keus! En wij Zaterdag (NL), YouAre (EU/NL) & ExportZ (USA) ondersteunen jou met ALLES!
(Bijna ...en vaak zelfs helemaal) GRATIS, dus ZONDER kosten nog moeite gespaard = gemiddeld €2,- p/m 'All-in', ...als wij (NOG) NIET weten wie je bent!

Jij bent, of wordt anders wel nog enthousiaster, ..."spaart SkateMiles" ...en bent dan ook de www.YouAre.nl/Dealer-ambassadeur voor elke hobby -sporter. Een merk!

Http://www.JijBentEenMerk.nl ...Je eigen merk! Zo simpel, makkelijk is het gewoon.

'Stop dreaming your life and start living your dream!'

Een breed assortiment Amerikaanse producten

Wij zorgen ervoor dat er altijd een ambassadeur en/of dealer bij u in de buurt zit en dat u onze ambassadeurs en dealers herkent aan het beeldmerk en logo van de Zaterdag en YouAre 'shopping & shipping' combinatie op het verpakkingsmateriaal en op de webwinkel.

ALLES uit Amerika! Laagste kosten en topproducten

'De Zaterdag en YouAre’s shopping & shipping combinatie kunt u dan ook zien als een keurmerk voor kwaliteit en service voor Amerikaanse producten in de Nederlandse en Europese consumentenbranche!'

...voor consumenten, ambassadeurs, etc.

Voor consumenten, ambassadeurs en de onafhankelijke (startende en gevestigde) zelfstandige retailspecialisten. Bovendien: Mocht een Amerikaans product niet in onze voorraad zijn opgenomen dan kunnen wij, door onze kennis van de markt en korte aanvoerlijnen u alsnog snel van dienst zijn.

Naar volledige website